Slider

Brio Taaperokärry

keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Kuva Lekmer.fi
Onko tämä turhake vai mukava lelu? 

En usko että on turhake, luulen että tämä on lasten mieleen. Vielä kun ei itse osaa kävellä vaan tarvitsee hieman tukea niin tämähän on paras vaihtoehto siihen. Meillä ei vielä tällaista ole, mutta ostoslistasta tämä kyllä löytyy. Tällä hetkellä Oliver harjoittelee vähän kävelemään kävelytuolilla, mutta kun kokeilimme ystäväpariskunnan luona tällaista niin Oliver lähes heti tajusi mistä oli kyse ( tästäkin on jo reilu viikko aikaa, jolloin Oliver ei vielä itse noussut ylös ), silloin tarvitsi hieman pitää kiinni.


Tässä Brion Taaperokärryssä on ajateltu lasten turvallisuutta, kun renkaiden jämäkkyyttä pystyy säätämään, mm. niin että aika paljon saa työntää että menee eteenpäin.
Mielestäni tämä on paras ominaisuus näissä. Muotoilu on klassinen, niinkuin Brion tuotteissa muutenkin. Värejä löytyy muutamia, mutta tämä puna-keltainen oli omaan mieleen, kun on pirteän värinen. Puna-keltainen ei ole mielestäni laisinkaan tyttövärinen, vaan keltaisen värin takia se tekee enemmän neutraalisemman. Musta väri ehkä tykätympi monessa perheessä, koska nykyään paljon sisustuksessakin käytetään mustaa ja valkoista väriä.

Ikäsuositus on yli 9 kk, mutta mielestäni heti kun lapsi alkaa olemaan kiinnostunut seisomisesta ja kävelemään lähdöstä niin tämä on se juttu.

Tämä on todella pitkäaikainen tuote, kun ensimmäiseksi opetellaan kävelemään ja kun on oppinut kävelemään, niin tämän kanssa on erittäin mukava leikkiä ( mm. siirrellä tavaroita a-paikasta b-paikkaan ).
Hintakaan ei mielestäni ole päätä huimaava kun miettii että tämä on pitkäaikainen ja kestävä, Lekmer:illä on tämä tarjouksessa tällä hetkellä 32,90 €.

Jos tämä on Oliverin mieleen, niin ulos voisi sitten ostaa Plaston Taaperokärryn, joka on sitten taas muovinen ja soveltuu ulkokäyttöön ( no miksei sisällekin ). Kun tämä hankitaan niin tämä on vain sisäleluna.


Lähde ja lue lisää Lekmer.fi :)

Löytyykö teiltä Brion Taaperokärryä? Mitä olette pitäneet siitä?


<3:lla Liina

12 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Meillä ei tietty vielä ole, mutta varmasti tulee sitten kun on ajankohtaista! :) kaverin pojalla on tämä ja se on ihan ykkönen. Kyytiin heitellään tavaroita ja rämistellään pitkin seiniä :D alkuun tuli kyllä suuri surku siitä kun ei ite saanut käännettyä ja tuli seinät vastaan. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se varmastikin meille koituu "ongelmaksi", niinkuin varmaan lähes kaikille :'D mutta nopeasti sellaisenkin sitten oppii :)
   Heti tämän postauksen jälkeen ostinkin tämän, koin sen olevan sopiva nyt Oliverille kun nousee ja kiipee joka paikkaan. :D

   Poista
 3. Meiltä löytyy! :) Nyt vasta 10kk iässä ruvennut olemaan enemmän käytössä kun harjoitellaan kävelemään ja nousemaan tukea vasten. Mun mielestä hyvä ostos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeips! Hienoa että pidät hyvänä ostoksena! :)
   Niin ostimme tämän lähes heti tämän postauksen jälkeen :D
   Onko teillä muuten ollut kävelytuolia? :)

   Poista
 4. Oon harkinnut tätä, mut väreinä vois olla mieluummin kokonaan keltainen tai kirkkaan vihreä. En voi sietää keltaisen ja punaisen yhdistelmää, jotenkin yhdessä ne värit ovat vaan kamalan päätäsärkevät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä hankkia! :) me käytiin siis ostamassa tämä juurikin tässä puna-keltavärisenä, mutta tuokin on silti sellainen lempeän värinen :D

   Poista
 5. Löytyy! Ostettiin tämä kun esikoinen oli vauva ja hän tykkäsi käyttää tätä kun askeleet olivat vielä epävarmoja ja hataria. Kuopuskin on työnnellyt tätä paljon ja tällä hetkellä pienempi istuu usein kyydissä ja isompi työntää häntä. Muuntuu leikeissä siis moneksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän olinkin ihan unohtanut, mutta tosin kun meillä on yksi lapsi niin kaikkea ei osaa ajatella :D mutta tämä on varmasti lastenkin mieleen työntää toisiaan sitten myöhemmässä vaiheessa :)

   Poista
 6. Löytyy täältäkin ja oli todella hyvä ja mielestäni tarpeellinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa siis olla enemmän olla poikkeus kuin sääntö jossei tällaista omista ;D

   Poista
 7. Meiltä löytyy tämä mustana ja poika on tykännyt kovasti! Aluksi harjoitteli sen kanssa kävelyä, mutta nyt työntelee siinä leluja ja joskus muita ihmisiä :D

  VastaaPoista

Kommentit ovat elämän suola :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan