Slider

Vinkatkaa blogeja!

lauantai 29. elokuuta 2015

Tämän päivän aikana tullut mietittyä blogeja ja nyt kaipaankin lukulistalleni lisää lapsiperhe/vauvablogeja, odotusblogejakin on kiva seurata! 
Blogeja on löytyy paljon, niitäkin joista ei ole tullut kuultua, niin nyt on sinun vuorosi ehdottaa :)

Blogeja joita suosittelen :


Olisiko sinulla ideaa ? Vinkkaa vaikka omaa blogiasi!


<3:lla Liina

9 kommenttia:

 1. Moikka! Suloinen nappisilmä teillä! Meillä häät ovat jo menneet ja eletään perhe-arkea. Blogissani touhutaan ja etsitään häävinkkejä arjen keskeltä. Kukapa ei haluaisi askarrella pinkkejä unelmia. Käy kurkkaamassa blogiani: http://belleepoquewedding.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tästä vinkistä, hih...muutenkin häät ovat vuoden päästä joten tällainen blogi tuleekin "tarpeeseen" ja mielelläni tulen myös seuraamaan tulevia häävinkkejä :)

   Poista
 2. Tässä mun blogi :) emmikoni.blogspot.com Meillä ihan samanikäiset pokat! Sen kautta itseasiassa löysin sunkin blogiin :) Kiitos kivasta blogista! Ja hyviä vinkkejä tuli tuosta listasta vaikka suurinta osaa luinkin jo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me seuraillaan myös teidän blogianne! Se on mukavaa kun on blogeissa samanikäisiä, niin voi seurata myös muidenkin lasten kehitystä ja heidän arkeaan! :)
   Sinulla on myös niin kiva blogi! :)

   Poista
 3. Hyvä idea tehdä tälläinen postaus!!:) Pitää tehdä joskus itsekin!:)

  VastaaPoista
 4. Itselläni on myös vauvablogi, jossa käsitellään vauva-arkea nuoren äidin näkökulmasta. Lisämausteena toimii perheemme monikulttuurisuus. Käy ihmeessä kurkkaamassa! :) http://kaikkeajahyvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kommentit ovat elämän suola :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan