Slider

Apua, meillä asuu apina!

lauantai 21. marraskuuta 2015Vielä jonkin aikaa sitten sanoin että tämä ikä on helppoa, mutta vedän sanani takaisin. Tämä on ihan käsittämätöntä miten toinen ehtii joka paikkaan ihan pienessä ajassa. Sohvalle ollaan nyt opittu kanssa kiipeilemään ja siinä samalla treenataan tulemaan peppu edellä alas. Melko hyvin Oliver on kyllä tajunnut sen että peppu edellä tullaan alas.
Mutta se mihin on mukava myös kiivetä on sähköpatterit, siitähän näkee ikkunasta ulos. Nyt ei voi edes vessakäynniksi jättää poikaa yksinään, koska lopputulos voi olla mitä tahansa.
Turvavaljaat jouduimme ostamaan syöttötuoliin, koska Oliver ei pysynyt hetkeäkään enää syöttötuolissa paikoillaan vaan jatkuvasti yritti pöydälle seisomaan. Koskakohan tämä vaihe oikein loppuu? - Toivottavasti pian! 


Löytyykö muidenkin perheistä apinoita?

<3:lla Liina6 kommenttia:

 1. Huhuu! Nyt on varmasti jännää! Meillä opittiin kiipeily ennen kävelyä ja hups heijakkaa pieni istui jo parvekkeen pöydällä. Näköjään se tasapaino ja motoriikka paranee koko ajan. Mutta nyt on hyvä kasvattaa ne silmät selkään. Meillä asuu pieni dinosaurus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tämä on jännää. Kaikkeen yritetään kiivetä! :o
   Ohhoh, no onneksi ei sattunut kuinkaan! :)

   Uhmakas dinosaurus?

   Poista
  2. Se matkii iskää ja leikkii tyrannosaurusta ja murisee..

   Poista
 2. Löytyy oikein rohkeakin apina, sohvalle ja tv tasolle kiivetään ja siellä noustaan seisomaan ja juostaan eestaas. Pari kertaa tullut pää edellä alas, tv tasolta tosin istualtaan eikä ollut lähellä reunaa, mutta pelästyi isänsä kieltoja niin, että mätkähti pää edellä alas.

  Ja sit uusiksi kun paha mieli helpottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huhhuh, teilläkin aikamoinen apina. :/ ja ei kyllä opita vaikka miten päin tulisi sieltä alas. :s
   toivottavasti tämä helpottaa jossain kohtaan! :)

   Poista

Kommentit ovat elämän suola :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan