Slider

Kaikki kiva loppuu aikanaan

torstai 14. tammikuuta 2016

Niin kuin meidän lomamme. Oliver sai nauttia lomasta lähes 3 viikkoa ja mamma sai nauttia 1,5 viikkoa lomasta. Saimme Oliverin kanssa nukkua pitkään joka aamu, Oliver teki muutamana aamuna oikein ennätykset ja heräsikin vasta klo 9:30! 

Loma teki kyllä niin hyvää ja se oikeasti tuntuikin lomalta kun emme pelkästään kököttäneet kotona vaan olimme Järvenpäässä ja piipahdimme Oliverin kanssa myös Tallinnassa.
3 päivän reissuun tulikin huomattavasti enemmän tavaraa mitä alunperin suunnittelin. Onneksi enää ei voi sanoa että nainen ottaa liikaa tavaroita mukaan, kun tuosta oli lähes kaikki Oliverin, itsehän nykyään pärjää huomattavasti pienemmällä. Mutta vaipat, haalari, vaatteet, leluja, kirjoja, kaulahuivi, tuttipulloja ja yms tarvitsi pakata mukaan. Oli meidän pikkuauto kyllä täynnä kun siellä vielä oli Oliverin rattaat.

Koko viikon kohokohta jota odotin niin innolla... 
Meillä piti olla blogitreffit, mutta ne kaatuivat koska oli niin kova pakkanen ettei viittinyt lähtee kävelemään juna-asemalle, mutta tässä tulee vielä talviloma ;) että silloin sitten ja se on varma! Että Matleena ja Leo, varautukaa ;)

Maanantaina alkoi arki ja vähän pelkäsin että Oliver reagoisi dagiksen alkuun samanlailla kuin aloitettiin dagis, mutta ei. Onneksi Oliver on ollut hyväntuulinen ja kovin seurallinen nyt. Itsestäni en voi sanoa että lomaltapaluu olisi niin iisiä, olen todella väsynyt. Ei jaksa edes siivota ja se ahdistaakin ihan hirveästi, kun tiskit on pöydällä ja pyykkivuorikin on valtava. Ehkä tämä viikko on se pahin ja ensi viikolla jo helpottaa.

Lomalla on todella mukavaa olla kun on tekemistä ja aika kuluu hyvin, mutta pitää kyllä myöntää onhan meidän arkikin ihan mukavaa. 

Milloin teillä koitti arki?

<3:lla Liina


10 kommenttia:

 1. Lomaili tuli kyllä täälläkin tarpeeseen!:D Leevi aloittaa päikun ensi viikolla, katsotaan miten suhtautuu!:) mulla oli onneksi tällä vkolla vain pari päivää koulua niin ehtii olla vielä päivät poitsun kanssa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä juttu :) loma on aina yhtä ihanaa <3
   tsemppiä teille :)

   Poista
 2. Jes! Hyvä :) milloinkas se loma on? Meillä on nimittäin ainakin etelän hiihtolomaviikko tyhjillään kun isi lähtee laskettelemaan. (Mua ei saa Lappiin talvella..). Se on siis helmikuun vika vk ::)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ei olla vielä lyöty lukkoon mitään, tänään alkoi töissä pyörimään talvilomalista. :D vähän meinasin maaliskuun loppua ? :D

   Poista
  2. No sekin passaa! Paitsi mä oon sitten työharjoittelussa päivät arkisin :( mut viikonloput käy kaikki!

   Poista
  3. Whatsappaillaan ;) kun en itsekään vielä tiedä aikatauluja tai edes sitä lomaviikkoa :D koska sulla alkaa työharjoittelu?

   Poista
 3. Loman jälkeen oli ihana palata arkeen. Meidän loma sujui hyvin! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta, mutta pikkuisen kauemman loma olisi saanut kestää ;)
   Mukava kuulla että teidän loma sujui hyvin! :)

   Poista
 4. Lomailu on kivaa, mutta kyllä sen jälkeen on niin mahtavaa palata arkeen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta sekin, mutta jotenkin tuo 1,5 viikon loma tuntui niin kovin lyhyeltä, että viikon vielä lomaa ei olisi ollut pahitteeksi :D

   Poista

Kommentit ovat elämän suola :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan