Slider

STADIN VAPPU

sunnuntai 1. toukokuuta 2016


En muista koska olisin viimeksi ollut vappuna kännissä, en nyt nopeasti laskettuna ainakaan kolmeen vappuun. Nyt sitä ei edes osannut edes kaivata. Ehkä se ensimmäinen vappu selvinpäin ei ollut niin mukava, silloin ehkä oli suurimmaksi osaksi asenteesta kiinni.
Muutama viikko sitten päätettiin että vietetään erilainen vappu pääkaupunkiseudulla ja se oli kyllä parasta mitä on pitkään aikaan tapahtunut.

Vapunaattona lähdimme pikku touhottajan kanssa Järvenpäästä junalla kohti Helsingin rautatieasemaa. Ensimmäinen kerta kun olimme Oliverin kahdestaan liikkeellä junassa ja olimme menossa kahdestaan Helsinkiin. Kieltämättä stressasin ja jännitin tätä todella paljon etukäteen, mutta aivan turhaan. Mitä jännitettävää junassa on tai kulkeminen Helsingissä? No ei mitään, näin jälkikäteen mietittynä.
Olimme jo etukäteen sopineet 10 plussan äidin, Matleenan kanssa että mennään vapunaattona Snadistadiin niin että lapset saavat leikkiä ja että mammat saa siinä vähän tutustuttua. Pian taas uudestaan! 

Vapunpäivänä olimme suunnitelleet että menemme koko porukka Ullanlinnanmäelle piknikille. Pakko todeta että parempaa säätä ei olisi voinut edes toivoa!
Mukaan lähti meidän pikku perhe ja mummi ja Jarmo-pappa. Tämäkin matka taittui junalla ja matkan kruunasi raitiovaunu ajelu, joka oli kyllä Oliverin mielestä paljon hauskempaa kuin junassa.
Sellainen sanonta on kuin " borta bra men hemma bäst ", pitää hyvin paikkansa! Vaikka muualla on kivaa ja mukavaa niin on aina mukava palata kotiin, vaikka vähän väsyneenä, mutta se oma sänky... sitä ei voita mikään! 
Kun Oliver oli saatu nukkumaan, korkkasin yhden Happy Joe - siiderin ja nautin uusista Iittalan ostoksista. 

Oliko klara vappen?

<3:lla Liina

8 kommenttia:

 1. Oli ihana nähdä! <3 mä unohdin kattoa ne kuvat läpi..tietty! Jos mä huomenna muistaisin :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Niin on, nousee itelleen ihan hymy korviin kun katselee noita kuvia, kiitos :)

   Poista
 3. Oma koti kullan kallis onkin, kivaa alkanutta viikkoa myös sulle <3 Ihana banneri!

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia <3 Mä fiilistelen vappua muiden kuvista kun olin itse töissä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :3
   toivottavasti saat edes pientä vappufiilistä muiden kuvista ;)

   Poista

Kommentit ovat elämän suola :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan