Slider

HYVIÄ BLOGEJA, OLKAA HYVÄ!

maanantai 6. kesäkuuta 2016

Ensimmäiseksi suuri kiitos kaikille ketkä linkkasivat oman bloginsa ja kertoi vähän itsestään. Joukossa oli uusia että vanhoja kasvoja. 
Pahoittelen heti ensimmäisenä etten kaikkia blogeja tähän listaa, vaikka mieli tekisikin.Tuore 25-v äiti huhtikuussa syntyneelle tytölle. Paljon kivoja kuvia. Nea kirjoittaa vauva-arjesta, mutta myös koti- , sisustus- sekä ruokajuttuja.

Äiti ja melukylän lapset -blogia kirjoittelee kolmekymppinen viiden lapsen äiti Terhi. Täällä on höpinöitä arjesta, lapsista, äidistä, vauva-ajasta ja elämästä yleensä. Ikuinen haaveilija joka rakastaa valokuvaamista, täytekakkujen väkertelyä ja ihania asioita.Kotiäidin elämää-blogia kirjoittelee reilu kolmekymppinen, menossa mukana mies, koululainen, tuleva eskarilainen ja pian 3 vuotta täyttävä poika. Blogin aiheet tulevat suoraan elämästäni; arjen iloja, juhlaa, uhmaa, lastenvaatteita, pieniä puuhasteluja...


Raidoilla on perhelifestyleblogi, jossa kirjottelen juttuja arkisista asioista. Anniinalla on liikuntarajoite, joka vaikuttaa totta kai monella tapaa arkeemme. Pojat 12/12 ja 1/15.
Raidoilla-blogi on osa Kaksplussan blogiverkostoa.


34v MäSäMutsi kirjoittelee blogia asiasta ja asian vierestä. Mukana on taapero, teini, mies ja lauma elukoita. Mukana myös kaksi kutsumatonta matkalaista eli MS-tauti ja Crohnin tauti, ne muokkaa meidän arkea monin tavoin. Eli blogissa pyörii useita aiheita. Mukana myös rakkaus käsitöihin ja ruuanlaittoon. Elämän makuinen blogi. 
Mutsi on Mäsä-blogi on osa Kaksplussan blogiverkostoa.
29-vuotias yksinäinen yksinhuoltaja äiti Lohjalta. Mun pieneen ja vaatimattomaan

perheeseen kuuluu myös 5-vuotias uhma poika, Leevi ja 7-vuotias Netta koira <3

Yksinhuoltaja-äidiksi 2011-blogi on osa Kaksplussan blogiverkostoa.26-vuotias, huhtikuussa 2015 syntyneen pienen "Eikka" pojan äiti, kirjoittelee vauvantuoksuisesta arjesta, uuden vauvan odotuksesta ja puutaloelämästä. Välillä jostain ihan muustakin.
22- vuotiaan äidin pohdiskeluja, arkea 8/15 syntyneen tytsyn kanssa ja todella sokeripitoista kokeilunhaluista leivontaa.
Lapsen askelin-blogi on osa Kaksplussan blogiverkostoa.

Blogi on liikkuvaista lapsiperhe-elämää, mausteena lasten sairaudet ja kipuilut äitinä. Intohimona on ruoka, liikunta ja henkinen hyvinvointi. Hei meillä valvotaan- nimi juontaa juurensa poikien  vaikeisiin ensimmäisiin vuosiin. Pojat -10 ja -13.
Hei meillä valvotaan-blogi on osa Kaksplussan blogiverkostoa.
Blogia kirjoittaa 30-vuotias Jenni. Mukana tarinoissa on myös 5/2015 syntynyt ihana tyttö. Blogissa ihmetellään ja ihastellaan taaperottaren kehitystä, kuvataan perheen arkea sekä pohditaan äitiyden tuomia iloja ja haasteita. Elämää kuljetaan positiivisin mielin ja poimien arkisista asioista itselle pieniä ilopiikkejä.
Ilopiikki-blogi on osa Kaksplussan blogiverkostoa.Blogia kirjoittelee parikymppinen kahden tytön äiti. Täällä pääset lukemaan vilkkaan 3 vuotiaan kolttosista, sekä 1,5 vuotiaan herkän taaperon tutustumisesta maailmaan. Blogista löydät myös uhmaikää, kasvukipuja, arjen kommelluksia sekä onnistumisia♥
Kädenjälkiä sydämessä-blogi on osa Kaksplussan blogiverkostoa.
Mutsi ja Murupullat -blogia kirjoittaa 28vee raisiolaistunut ikiturkulainen, kera kahden vilkkaan pikkupojan ja yhden isomman rokkarinrentun. Blogissa pyörii paljon kakkuhommia, ja nyt myös häähumua. <3
Ekologisuus ja lähituotanto on lähellä tän ekohippimutsiwannaben sydäntä for good.
Mutsi ja murupullat-blogi on osa Kaksplussan blogiverkostoa.Yli pyykkivuorten, läpi lasikattojen kertoo ajasta, jolloin on yhtä aikaa uhmaikä, murrosikä, keskimmäisen lapsen kriisi, ruuhkavuodet, lähestyvä keski-ikä ja pyykkivuoret. 
Elämän parhaat vuodet, jotka antavat niin paljon ja imevät kaikki mehut. Ei enää vauvoja mutta leikki-iästä murrosikään kaikkea siitä väliltä. Huumoria, naiseutta ja arjen kauneutta. Supernaisen päiväkirjaa yli pyykkivuorten, läpi lasikattojen. 
Yli pyykkivuorten, läpi lasikattojen-blogi on osa Kaksplussan blogiverkostoa.
23 vuotias äiti 07/2015 syntyneelle tytölle kirjoittelee lapsiperheen arjesta, elämästä ja omista haaveistaan. Ihastellaan lastenvaatteita ja sisustellaan, kohta myös uutta kotia ! Perheeseen kuuluu myös avopuoliso ja 3v. Amstaffi -poitsu Rocky.
JaninaCharlotta-blogi on osa Kaksplussan blogiverkostoa.


21vuotias, 11kk poitsun yksinhuoltaja Satakunnasta. Paljon kuvia.
Kuplassa-blogi on osa Kaksplussan blogiverkostoa.Löysitkö joukosta uusia seurattavia blogeja? 


<3:lla Liina12 kommenttia:

 1. Kiitos uusista vinkeistä sekä oman blogini esille tuomisesta! Pitääpä kurkistaa nuo muut blogit :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos uusista blogituttavuuksista, kävin heti kurkkaamassa. Ja ihanaa, kun mainitsit blogini :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos blogini maininnasta ♥ sieltä löytyi jo vanhoja tuttuja, sekä muutama uusi tuttavuus. :)

  VastaaPoista
 4. Kiva kun valitsit mun blogin :) Tästä listasta löyty itellekin uutta luettavaa! (Sitä tarviin nimittäin ehdin aina imettäessä lukemaan kaikki lukemattomat postaukset ;D)

  VastaaPoista
 5. Ihana Liina <3 Näistä listoista löytyy aina uusia tuttavuuksia :-)

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia maininnasta♥ Ja mukavia blogeja olit listaan valinnut!

  VastaaPoista
 7. Löytyi heti muutama uusi seurattava ja lämpimät kiitokset blogini maininnasta 😘

  VastaaPoista

Kommentit ovat elämän suola :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan