Slider

PIIPAA - SYNTTÄRIT SIS.ARVONNAN

lauantai 29. lokakuuta 2016


Kaksi viikkoa sitten lauantaina täyttyi asuntomme syntymäpäivä vieraista, osa heistä saapuivat lähes naapurista ja osa sitten pikkuisen kauempaa. Oli mummu perheineen, mummi perheineen, mofa perheineen, iso fammo, kummeja ja muita läheisiä. Parin päivän aikana meillä kävi lähes 30 henkilöä juhlimassa pikkuista Oliveria (vai voiko 2-vuotiasta enää pikkuiseksi sanoa ? )

Vaikka itse tykkäänkin järjestää juhlia, niin onhan se myönnettävä että tykkään vain suunnittelemisesta. Yleensä tietenkin suunnittelen täysin mahdottomia, onhan se kieltämättä vaikea toteuttaa kaikki yksin. Tähän iso mutta en tykkää pyytää apua ja varsinkaan antaa muiden tehdä. Olin kokonaisen viikon kuin ****** - vaimo, mutta minkä sille voi kun stressaa. Pitäisi siivota, pitäisi aloittaa leipominen, pitäisi käydä kaupassa, pitäisi tehdä sitä ja sun tätä, tietenkään tärkeintä unohtamatta, viettää iltaisin aikaa Oliverin kanssa.
Tässä välissä olisi pitänyt leipoa paloauto-kakku, mokkapaloja, cake-popseja, banaanihaamuja, kääretortun ja munkkeja. Sitten J napautti jälleen kerran että onko pakko olla noin paljon ja missä välissä ehdin tekemään kaiken, silloin luovuin paloauto-kakun tekemisestä ja annoin sen J:lle. Mitä isä ei poikansa eteen tekisi? Paljon muutakin mitä oli etukäteen suunnitellut niin jätettiin pois. Koska kaikkia ei vain oltaisi ehditty tekemään. Loppujen lopuksi käytimme myös kaupasta valmiita tuulihattuja ( Suosittelen! Prisman pakkasesta oli vain 1,99 € / pkt /  ) ja tilasin valmiin ja herkullisen broiler-pastasalaatin Miittinkistä.

Kakun tekeminen oli koitumassa perjantai-iltana farssiksi, kun olimme yhdessä tekemässä vaahtokarkkimassaa ( + punaista elintarvikeväriä ). Arvatkaa mikä oli lopputulos! - Se oli ihan vaaleanpunainen... heh! Oli pakko käydä kaupassa lauantai-aamulla vaikka olisi ollut vaikka mitä muuta tehtävää.


Vaikka Oliver ei vielä osannut kertoa minkä teeman haluaisi syntymäpäivilleen niin kyllä mamma ja pappa osasivat aavistaa että piipaa-autot ja vastaavat ovat se juttu. Väärässä tässä asiassa emme tosiaan olleet!
Selvittelin googlen avulla että mistä saisi juhlatarvikkeita ostettua, tarjontaa oli melkoisen paljon. Sivustoillakin oli huimaavia eroja, tykästyimme J:n kanssa Juhlatarvikeliike Serpentiiniin, koska heillä oli suuri valikoima kaikkea juhlatarvikkeita. Toimituksena sai valita postin tai noudon Jokelasta ( jolloin säästää toimituskulut ).

Juhlien päävärinä tietenkin oli punainen, onhan paloautotkin punaisia! Ai kauheeta, kun pojalla punaista. Kyllä se onkin niin kamalaa kun pikkupojat ihannoi palomiehiä jotka kumminkin ovat sankareita!

Serpentiinissä on myös paljon häihin koristeita, kannattaa nekin kurkata jos häät ovat mielessä! 


* en hyödy linkkien klikkailuista *

ARVONTA

Käy kurkkaamassa lastenjuhlatarvikkeet ja äänestä lemppariasi kommentilla blogiini!
Voit voittaa äänestämästäsi setistä lautaset, mukit ja servetit! 1 arpa 

Palkitsen lukijoita ja seuraajia, joten saat lisäarpoja olemalla lukijani. 
Voit liittyy myös lukijakseni! 1 arpa
Tykkäät meistä Facebookissa Oliver teki meistä perheen 1 arpa
Seuraat meitä Instagramissa liinail 1 arpa

Jätä kommentti lempparistasi, sähköpostisi ja arpojen määrä ( max 4 )

Arvonta alkaa nyt ja päättyy 6.11.2016 klo 00:00

Onnea arvontaan! 


Millaiset 2v-synttärit teillä on vietetty?
Onko Juhlatarvikeliike Serpentiini tuttu?
TallennaTallenna

11 kommenttia:

 1. Onnea Oliverille! Teillä on ollut ihanat synttärit! Hyvä niksi peittää pöytä muovilla :)

  VastaaPoista
 2. ryhmä hau koristeet olisi parhaat seuraaviin lastenjuhliin kun poika täyttää 3v ja ryhmä hau on yksi pojan suosikki lastenohjelmista :) 2arpaa, tanninenheidi@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Varmasti pii-paa-autot olleet hyvä teema! Mun suosikkini juhlatarvikkeista oli my little pony, yhdellä arvalla mukana. -kirmi, bellis2(at)gmail.com

  VastaaPoista
 4. Ryhmä hau! Tietenkin. Niitä juhlia meillä juhlitaan kuukauden kuluttua, paloautokakulla tietenkin.

  VastaaPoista
 5. Meillä isompi poika on rakastanut pienestä asti punaista väriä. Onhan se paloautojen väri ja pojata on yhä tulossa isona ihan oikea pelastaja :) Juhlatarvikkeista olisikin vaikea valita Palomies Samin ja Ryhmä haun väliltä, sillä molemmat ovat meillä hurjan suosittuja. Jos osaan oikein laskea niin kolmella arvalla mukaan :)

  VastaaPoista
 6. Barbie-teema olis meiän juttu. Onnea Oliverille :) Mukaan arvontaan. Oon fbtykkääjä.
  nelliina at yahoo.com

  VastaaPoista
 7. Ihanat synttäri! My Litle Pony on meillä kovassa huudossa.

  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Lemppari on Angry Birds, joka tulee olemaan ehdottomasti pojan 2-v synttäreiden teema :) Yhdellä arvalla mukana!

  cloudberryshake (at) gmail.com

  VastaaPoista
 9. Henna28
  Yksi arpa minulle, Ryhmä Hau on meillä nyt suosittu.

  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 10. Onpas tuolla vaikka mitä ihanaa! :) Pinkki ryhmä-hau olisi ehkä suosikki tällä hetkellä. :)
  Kahdella mukana! :)
  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 11. Ryhmä Hau ja 1 arpa
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista

Kommentit ovat elämän suola :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan