Kaksplus.fi

VASTUSTUSKYKYÄ KOKO PERHEELLE ( arvonta )

sunnuntai 19. marraskuuta 2017


Yhteistyössä Fuko Tabs

Flunssakausi jyllää ja paljon muitakin tauteja on liikkeellä, kuten joka ainoa syksy, talvi ja kevät. Miten välttää kaikki taudit tai ainakin niin ettei ne iskisi niin kovin pahoina? 
Facebookissa tuli vastaan lehtiartikkeli jossa oli että päiväkotilapset sairastavat keskimäärin 100 päivää vuodessa, ihan hirveä määrä! Kuka sitä oikeasti edes nauttii olla sairaana, henki ei kulje ja pää on täynnä räkää tai saatikka lapsi sairastaa. 

Fuko Tabseissa on käytetty kahta eniten tutkittua probioottia, Lactobacillus rhamnosus GG- ja Bifidobacterium lactis-bakteerikantoja jotka yhdessä tehostavat toistensa vaikutusta. Fuko Tabseja löytyy aikuisille mansikanmakuinen All in One ja lapsille banaaninmakuinen Teddy Bear. 

Fuko Tabseissa on huomattavasti enemmän maitohappobakteeria kuin muissa vastaavissa, kuten Rela Tabseissa on 100 miljoonaa ( 1 miljardi ) maitohappobakteeria ja taas Fuko Tabs aikuisten maitohappovalmisteesta löytyy 10 miljardia ja lasten 4 miljardia maitohappobakteeria. Molemmista tableteista löytyy myös D3-vitamiinia 10 mikrogrammaa joka on tällä hetkellä saantisuositus. 

Miksi silti valita Fuko Tabs eikä tuttua ja turvallista muuta merkkiä?

Fuko Tabs on täysin suomalainen, löytyy apteekista aivan samasta hyllystä kuin muutkin maitohappobakteerivalmisteet. Fuko Tabs on tutkitusti tehokkaampi ja sisältää enemmän maitohappobakteeria kuin muut vastaavat. Hintakin pyörii aivan samoissa muiden vastaavanlaisten valmisteiden kanssa. Meillä nämä tulivat koko perheen käyttöön, 3-vuotias Oliver pitää mausta hyvin paljon ja muistuttaakin illalla että " nallevitamiini vielä ". Isännän vatsavaivat ovat vähentyneet kun ollaan nyt kuukauden päivät näitä käytetty. 
Huomaan itse että vastustuskyky on pikkuisen parantunut koska olin tulossa kipeäksi mutta se oli aika kevyt tautinen, josta jäi nyt tämä pahuksen yskä. Me aiomme ehdottomasti käyttää näitä jatkossa, olemme ennenkin joka syksy, talvi ja kevät syöty maitohappobakteerivalmisteita mutta nyt löytyi sellainen joka maistuu myös hyvältä, on huomattavasti tehokkaampi ja hintakin lähes sama.

Koitetaan kaikki pysyä terveenä ja maitohappobakteerivalmisteilla edes autat sitä mutta terveellinen ruokavalio on myös hyvin tärkeää. Koska kaikki vastustuskyky lähtee suolistosta!

ARVONTA!

Voit voittaa yhden purkin kumpaakin!
Arvo n. 30 €
 Arvonnan löydät Instagramista


Onko Fuko Tabsit tuttuja? 
Käytätkö maitohappobakteerivalmisteita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3

Designed By Hello Manhattan