Slider

IRTISANOIN ITSENI

keskiviikko 20. joulukuuta 2017


En ajatellut että se päivä joskus koittaisi kun irtisanon itseni omasta työstäni, sieltä jossa olen työskennellyt yli 6 vuotta. Mutta niin se vain menee että välillä on suljettava toinen ovi ja avata uusi ovi. Se ovi aukeaa vuoden alusta jolloin meidän perheeseen on muutosta luvassa.
En ole koskaan kirjoittanut omasta työstäni sen kummemmin enkä tule tulevaisuudessakaan avaamaan enempää kuin se että on uusia haasteita tiedossa. Jolloin se voi myös tarkoittaa pientä hiljaisuutta blogissa.

Ennen uutta työtä ja saadaan nauttia Oltsun kanssa viikon mittaisesta lomasta jolloin on aika ladata akkuja ja rentoutua. Työpäiviä on vielä 2!

Ihanaa joulun odotusta kaikille!

Oletko joskus irtisanonut itsesi? 

7 kommenttia:

 1. Kaikkea onnea ja menestystä uusiin tuuliin. Itsekkin vaihdoin työpaikkaa lennossa tässä. Vanha saa jäädä ja muuta tilalle.

  VastaaPoista
 2. Olen irtisanonut itseni kerran ja se oli kyllä tosi jännittävää! Joten onnea uusiin haasteisiin! Hyvää ja rentouttavaa joulua ennen sitä ❤️

  VastaaPoista
 3. Olen irtisanonut itseni pari kertaa työpaikkaa vaihtaessa ja kerran ihan vain saatuani tarpeekseni työpaikasta, jossa ei saatu asioita kuntoon ja koin parhaaksi irtisanoutua ja miettiä mitä tulevaisuudeltani haluan. Päädyin opiskelemaan ja sain sen ansiosta todella hyvän työpaikan ja paljon uusia kavereita, joten ratkaisu oli oikea :)

  Paljon onnea uusiin haasteisiin ja iloista joulua!

  VastaaPoista
 4. Onnea uusiin tuuliin ja rentouttavaa joulua ennen uutta paikkaa:') Mä oon irtisanonut itseni kerran välivuoteni työpaikasta, ja se oli kyllä jännittävää, sillä mulla ei oikeastaan ollut vielä mitään varmaa lyötynä lukkoon. :D

  VastaaPoista

Kommentit ovat elämän suola :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan