Slider

MITEN LAPSIPERHEESSÄ HARRASTETAAN SEKSIÄ?

maanantai 5. helmikuuta 2018

Kuva pixabay

Aika ei riitä...väsyttää...ei himota... ei haluta kun toinen osapuoli on vielä lihonnut viime kerrasta. Tekosyitä. Mitä varten edes kannattaa harrastaa seksiä? Eihän me haluta edes vauvaa mutta koska se vain kuuluu parisuhteeseen, mutta voiko parisuhde toimia ilman seksiä? 
Asia josta vaietaan, asiasta josta ei keskustella ja on kaupan lisäksi vielä noloa, vai onko?
Kokeeko asian sen takia noloksi että harrastetaan kerran kuussa vai joka päivä, ei ole sellaista kultaista keskitietä.

Väsyneet vanhemmat hakevat lapset päiväkodista kotiin, toinen suuntaa kotiin tekemään ruokaa ja toinen taas kauppaan. Töiden jälkeen on muutenkin virhe lähteä kauppaan, joten tässäkin asiassa voi säästää aikaa ja hermoja käyttämällä kauppakassipalvelua. Siitäkin heruu pientä aikaa. Kun on syöty ja lapset siirtyvät olohuoneen puolelle katsomaan sitä kuuluisaa Pikku kakkosta joka on tunnetusti aikuisten omaa aikaa, sen voi käyttää miten haluaa, toiset ehkä nauttivat kuppi kuumaa kahvia rauhassa ja latailee akkujaan työpäivän jälkeen kun toiset käyttävät tilaisuuden hyväksi. Äiti ja isä suuntaavat pikaisesti käymään kodinhoitohuoneessa jonne kuuluu pikkuiset askeleet helposti ja voi taas tarpeen tullen pysäyttää sessiot. Onko se härskiä tehdä näin jos lapset ovat hereillä, voihan lapset yöllä herätä ja kurkkia oven raosta, sitten oven raosta alkaa kuulumaan pieni kikatus. Punastus valtaa äidin ja isän kasvot. 


Jos pelottaa että lapset yllättää voihan sitä käyttää hyväksi lounastauot, silloin ei pitäisi päästä kukaan muu yllättää kuin ehkä postinjakaja. Ehkä se tärkein...käyttäkää mielikuvitusta, sillä pääsee jo pitkälle ja varsinkin jos tuntuu siltä ettei mikään haluta tai halua sitä samaa jyystöä jatkuvasti. Huumoria vähän peliin ;)


Kehtaatko puhua yleisesti seksistä? 
Miksi tästä aiheesta vaietaan?

3 kommenttia:

  1. Täytyy sanoa että ei meilläkään makuuhuoneessa ole yhtä kuumaa ja hikistä kuin ennen raskautta ja pojan syntymistä. Nykyään kuumaa ja hikistä on ehkä kun yöt ovat liian kuumia ja päällä on liikaa tavaraa :)

    VastaaPoista
  2. Helposti pystyn puhumaan julkisesti seksistä, koska se on yski intohimoistani. Jos suhteessa ei ole seksiä, se tavallaan tukahduttaa minut. Ja kyllä, meillä harrastetaan seksiä kun lapset ovat untenmailla ja vielä samassa huoneessa nukutaan kaikki!

    VastaaPoista
  3. Arki tosiaan vaikuttaa helposti makuuhuoneen puolella. Tai no, meillä olkkarin puolella, koska meillä on vain yksi makuuhuone. :D Onneksi meistä kumpikin ymmärtää, ettei aikaa seksille ole yhtä paljon kuin ennen meidän poikaa. Mä nimittäin uskon, että jos kumppanit ovat eri levelillä sen suhteen, aiheuttaa seksi riitoja parisuhteeseen.

    VastaaPoista

Kommentit ovat elämän suola :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan