Slider

VAUVAKUUME KATOSI KUIN TUHKA TUULEEN

lauantai 10. helmikuuta 2018

Ehkä kaikki äidit tietävät sen fiiliksen että haluaa vauvan tai ainakin suurin osa äideistä tietää. Myönnän "sairastaneen" syksyllä kovaakin vauvakuumetta ja siinä ihme huumassa kävin poistamassa hormonikierukan. Jos olisi tärpännyt niin en olisi hakenut uutta työpaikkaa ja aloittanut treenaamista. ja en välttämättä olisi näin onnellinen mitä nyt. Olen kieltämättä onnellinen ettei ole tärpännyt vaikka ehkä isovanhemmat odottavat taaperolle pikkusisarusta, mutta ei... En halua, näin on hyvä. Nautin tästä hetkestä enemmän kuin mistään, en jaksaisi toistaiseksi elää sitä vauva-arkea uudelleen. 

Raskausaika oli suhteellisen helppo, mutta en osannut nauttia siitä. Vaikka kuulostan kauhean negatiiviselta niin olen onnellinen yhden lapsen mamma. 


Miksi yhden lapsen äiti ei saisi nauttia tästä hetkestä? Miksi aina tarvitsee saada kyselyitä, joko tulee lisää? Miksi lapsia tarvitsee olla monta?
Tunteisiin ehkä nousi se lause mitä minulle ollaan sanottu " Et voi tietää mikä on rankkaa koska sulla on vain yksi lapsi ". Tässä kohtaan tekee mieli olla törkeä ja sanoa takaisin, ehkä en tiedäkkään mutta tiedän omat voimavarani, mitä niitä lapsia tarvitsee tehdä niin paljon jos aina on niin rankkaa"


Onko sinulta joskus kadonnut vauvakuume?
Kuinka monta lasta sinulla jo on ja kuinka paljon haluaisit?

6 kommenttia:

 1. Ihanaa, että oot saanut tollasen fiiliksen! Arjesta yhden lapsen kanssa pitää todellakin nauttia! Jos toinen lapsi tulee, niin se on sitten taas oma juttu, mutta on ihanaa aikaa kun on vaan se yksi ja kummallikin helppo mahdollisuus ottaa vapaata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo päätin osata myös nauttia tästä hetkestä, miksi kokoajan tarvitsee olla lisää stressin aiheita, heh! :) kiitos <3

   Poista
 2. Aamen! Ihana postaus! Oon ajatellu saman tyylistä mutta en löydä sanoja. Toi on kyllä ärsyttävää ettei muka voi olla rankkaa yhden lapsen kanssa. En mä haluakkaan mun elämästä rankkaa. Yhden lapsen kanssa on just hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista! Nimenomaan, miksi tarvitsee mukamas haluta että elämä olisi rankkaa... kyllähän se olisi mukavaa että pojalla olisi pikkusisarus varsinkin vanhemmalla iällä mutta jos sellaisen saisi joka olisi valmiiksi 1-vuotias. Heh :D

   Hyvää viikonloppua <3

   Poista
 3. On kyllä törkeää, että kukaan koskaan menee kyselemään mitään toisen lapsiluvusta. Mitäs se muille kuuluu. Ihanaa, että arki tuntuu hyvältä noin. Näytät tosi hyvältä noissa treenipostauksissakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen niin kanssasi samaa mieltä!
   Kiitos Hanna <3

   Poista

Kommentit ovat elämän suola :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan