Slider

MILTÄ NÄYTTÄÄ KUN ON TREENANNUT KAKSI KUUKAUTTA?

maanantai 12. maaliskuuta 2018


Rehellisesti sanottuna ja puhuttuna, en ole ollut millään dietillä. Syönyt normaalia terveellisemmin, panostanut hyviin rasvoihin, proteiineihin ja hyviin hiilihydraatteihin. Olen antanut itselleni luvan myös käydä herkuttelemassa Hesburgerissa ja ottaa lasin jos toisenkin viiniä. Se ei haittaa koska kyse ei ole joka viikkoisesta herkutteluista. 

Varoitus! Se on koukuttavaa!

Oletko kenties harkinnut aloittavasi kuntosalia? Siihen voi jäädä todella koukkuun, hyvällä mielellä siis. Ihan paras tunne on se että tiedät ja tunnet että olet eilen tai edellispäivänä tehnyt jotain rankkaa. Myös se ettei pienet kehitykset enää kelpaa vaan haluaa aina vain tavoitella enemmän ja enemmän. Koska on hyvä? Ei koskaan, aina on parannettavaa.


Pitkäkestoinen projekti eli ikuinen projekti

Se projekti ei lopu huhtikuussa eikä kesällä, vaan se on ikuinen projekti. Kun puhutaan elämäntaparemontista niin se on ikuinen muutos elämässä. Kaikkea ei tarvitse kieltää itseltään, koska eihän tässä olla millään 30-päivän unelmakropan dietillä vaan kun kyse on pitkäaikaisesta niin elämää ei tarvitse siihen lopettaa, vaan yhtälailla voi joskus juhlia ja herkutella, kunhan se ei ole joka viikonloppuista. Tai jos haluaa herkutella joka viikonloppu niin älä odota tuloksia. 

Viikonloppuisin olen aina hyödyntänyt Oliverin päiväuniajat lähtemällä salille mutta nyt oli ensimmäinen sunnuntai kun ei ole lastenhoitajaa päiväuniaikana niin ei päässyt salille. Olikin iso ongelma miettiä mitä sitä sinä aikana oikein tekisi kun ei pääse salille. Varsinkin kun se salille lähteminen on rutiinia niin tulee nykyään lähes automaattisesti lähdettyä kun on tilaisuus. 


Kahden kuukauden tulokset :

Lantio  - 2 cm
Reisi - 2 cm
Rinnan alta ★ - 6 cm
Rinta ★ - 2 cm
Hauis ★ + 9 cm
Vyötärö ★ - 3 cm
Pohje ★ - 0,5 cm

Olen itse ainakin tyytyväinen näihin kahden kuukauden tuloksiin. Vielä on tietenkin matkaa unelmien kroppaan, mutta ainahan nämä motivoivat tekemään enemmän. Vaa'alla en ole käynyt, koska se on viimeinen asia jota kannattaa kytätä, kun tavoitteena on jokin muu kuin laihduttaminen.


Näillä mennään nyt ja katsotaan uusia tuloksia 1-2kk päästä!

Millaisia tuloksia itse olet saanut aikaiseen?
Noudatatko kenties raadollista diettiä?
Tuijotatko vaakaa tai oletko kokeillut mitata mittanauhalla?

7 kommenttia:

 1. Vau! Voitko alkaa tsemppaan mua jos mäkin innostuisin !!! ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Julia <3 Tottakai voin tsempata!!! <3

   Poista
 2. Joskus kauan sitten pudotin painoa paljonkin, mutta kuten tutkimusten mukaan kait 95 prosentilla (tai joku muu, kuitenkin iso prosenttiluku), pääosa pudotetuista kiloista on vuosikymmenien mittaan tullut takaisin. Ehkä kiloja taas voisi vähän yrittää pudottaa, mutta ei oikein riitä motivaatio enää näin seniori-iässä ...

  VastaaPoista
 3. Wau....hienoja tuloksia olet saanut aikaan! Tsemppiä tästä eteenkinpäin - sinä pystyt siihen!

  VastaaPoista
 4. Itse oon pyrkinyt muuttamaan myös elintapojani. Herkuttelua saisi olla viikossa max. 2krt. Se ei oo pitänyt nyt hetkeen. Onneksi ei ole ollut mitään överiä kutenkaan, vaan maltillisesti.

  Liikunnan tavoite on 8 tuntia viikossa. Se on toteutunut joka viikko. Joskus tulee enemmän tunteja, jos satutaan liikkumaan 2h joka pvä.

  Saa nähdä putoaako 6kg kesään mennessä :)

  VastaaPoista
 5. Treenaaminen on kyllä kivaa, itekin FitFarmin matkassa reenaillu jo puoli vuotta eikä loppua näy :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat elämän suola :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan