Slider

TEIN ITSE SÄMPYLÄT JA SÄÄSTIN

perjantai 9. maaliskuuta 2018


Minua voi kutsua toheloksi jos en polta sormiani takan luukussa kun koitan avata ne käsillä niin kaadan kuumat kahvit päälleni. Hups. Välillä en kestä itseäni ja kaikkia tapahtumia mitä nyt kaikkea voikaan pienelle mamma-ihmiselle tapahtua. Kaikkien toheloiden kuningatar sai suurimman kruunun kun hän onnellisesti ajatteli leipoa sämpylöitä.

Älä kokeile tätä kotona. Kaikki meni oikein loistavasti kunnes piti vähän kastella sämpylöitä että ne saavat rapean pinnan päälle. En tiedä mitä tässä oikein tapahtui, laitoin vähän liikaa vettä uunipellille ja en tiedä mikä ihmeen aivopieru oli nostaa leivinpaperi ( jossa oli vettä ) uunipelliltä toiselle puolelle keittiötä ja todellinen Hups ne vedet olivat Macbookin päällä. Se lakkasi toimimasta. Ensimmäiseksi kieltämättä naurahdin ja aloin pyyhkimään vettä läppärin päältä, mutta hymy alkoi pikku hiljaa hyytymään kun näppäimistö lakkasi toimimasta, kuten touchpad... Loppujen lopuksi kone ei lähtenyt käyntiin. Että ihanaa päivää vain kaikille.

Sämpylät sentään onnistui. En ollutkaan koskaan maistanut niin kalliita sämpylöitä!

Tästä tapahtumasta siis jo vuosi aikaa. Nyt on jo uusi Macbook perheessä. Se viikko, jonka jouduin käyttämään vanhaa Asuksen läppäriäni oli täysin tuskaa. Totta puhuen en paljoa tietokonetta käyttänyt tuona viikkona.


Sattuuko muille koskaan vastaavanlaisia 
tai siis onko täällä muita toheloita äitejä?

5 kommenttia:

 1. Yksi kamojensa hukkaamiseen erikoistunut faija ilmoittautuu. Kevät on erityisen hankalaa aikaa, un ulos päälle tuuleva takki vaihtuu usein. Kaikki tarvittavat kamat, ovat tietysti aina eri takin taskussa.

  VastaaPoista
 2. Minulle myös sattuu ja tapahtuu. Poltan sormeni ja välillä ¡vatsani! perunoiden keittovedellä. Onnistuin myös kuorimaan sormenpääni perunankuorima veitsellä. Useampi kallis laite on myös hajonnut, joten nykyään jos missään on vettä tai mahdollisuuksia hajota, pidän kaikki laitteet mahdollisimman kaukana.

  VastaaPoista
 3. Täällä kanssa yksi tumpelo, jolle sattuu ja tapahtuu tuon leipomisen ja erityisesti kuuman uunin kanssa.

  Nyt onneksi ei ole viime aikoina tullut pahoja palovammoja ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kun osallistuit Viikon Kuva Maailmalta Link-Up Partyyn! Toivottavasti olet mukana taas huhtikuussa.

  VastaaPoista
 5. Mun mies sanoo aina et ”eräänä syksynä 1989 syntyi eräs tyttö ja sit alkoi vaan tavarat hajoilemaan” thats me! :Ddd

  VastaaPoista

Kommentit ovat elämän suola :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan