Slider

PÄÄSIÄISEN HOT & NOT

maanantai 2. huhtikuuta 2018Onneksi pääsiäinen on vain kerran vuodessa, kuten myös joulukin. Vuodessa on yksi päivä kun syödään lampaan lihaa, joka ei ole edes hyvää mutta sitä nyt vain kuuluu pääsiäisenä syödä. Ollaan hilpeenä hiljaa ja hymyillään, mutta tosiasiassa maistoin tänä pääsiäisenä ihan parasta lampaan lihaa, ehkä siksi että se oli niin suussa sulavaa ja se ei edes maistunut villasukilta mitä lammas yleensä.


Mitkä ovat pääsiäisen hottis ja nottis jutut? 

+ Pääsiäisvapaat
+ Pitkään nukutut yöunet
+ Aurinko
+ Suklaamunat
+ Mämmi
+ Pasha

- Pääsiäiskoristeet
- Kaupassa käynti 
- Lampaanliha
- Ylensyöminen

Mitä vanhemmaksi tulee niin eipä sitä kaipaa niin paljon suklaamunia mitä nuorempana, ei ole tullut syötyä tänä vuonna yhtäkään suklaamunaa, kiitos Prisman koska kaikki Maraboun Oreo-töhnämunat ovat olleet loppu. Ehkä tämä oli vinkki minulle ettei minun tarvitse syödä yhtään suklaata, onneksi on ollut sentään proteiinivanukasta...

Mitenkäs muiden pääsiäisen hot & not lista?

3 kommenttia:

 1. Oon samaa mieltä noista hottiksista ja inhottavammista puolista! :D Minen ole koskaan syönyt töhnämunia, vaan ostan aina ihan niitä perinteisiä munia :D

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
 2. Täältä tulee juhlapyhien klassikkovastaus: yhdessäolo perheen kanssa. :D Mutta se vaan on niin totta, ei nämä juhlat olisi juhlaa ilman sitä.

  VastaaPoista
 3. Meillä ei lammasta tehdä vaikka se kuinka kuuluisi pääsiäiseen. Mutta suklaamunia kylläkin ja pikkuisen koristellaan kotia, tänä vuonna lähinnä vain keltaisin tulppaanein :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat elämän suola :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan