Slider

LIMITLESS MIXED - VALMENNUS

keskiviikko 22. elokuuta 2018*Kaupallinen yhteistyö Limitless - valmennus *

Sain viestiä jossa kysyttiin kiinnostusta lähteä Joosua Visurin " Jope " Limitless - valmennukseen, tutustuin valmennukseen ja tosiaan lähdin mukaan! Valmennus alkaa ensi viikon maanantaina eli 27.8.2018. Vielä siis sinäkin ehdit mukaan! > klikkaa < Vielä pieni hetki että saat valmennuksen alennettuun hintaan! P.s voit maksaa valmennuksen myös liikuntaseteleillä, joten tässä on hyvä syy laittaa setelit likoo!


Motivaatio laskee yksin treenaillessa

Aloitin alkuvuodesta elämäntapamuutoksen mutta motivaatio alkoi laskea pikku hiljaa koska ei ollut alussa sellaista tukea ja kannustusta mitä olisi oikeasti tarvinnut. Motivaatio ei tarvinnut sitä että olisi joku kaveri lähteä salille, en oikeastaan tiennyt mitä syödä ja kuinka paljon. Taisin syödä liikaa koska tuntui että ihan sama miten paljon treenaa niin paino vain nousi. Niin sekin laski motivaatiota. Ainoa mikä piti motivaation yllä oli se että jaksoi hyvin, tuntui että elämä hymyilee. Paitsi... suurin motivaation syöjä oli se että meidän avioliitto syöksyi alamäkeä, elin omassa kuntokuplassani. Kaikesta muusta viis. Yritin siinä samalla tietysti olla se paras äiti, mutta mahdoinkohan edes olla. 


Haluan oppia nauttimaan treenaamisesta 

Haluan voida hyvin, haluan oppia nauttimaan elämästä, haluan oppia olemaan stressaamatta, nukkua hyvin. Tämän takia Limitless - valmennus sopii minulle ja miksei myös sinulle?
Odotukset siis korkealla ja motivaatiota piisaa!

Mixed-valmennus on sekoitus kuntosalia ja kehonpainotreenejä, mutta jos sua ei kiinnosta kuntosali niin syyskuussa alkaa pelkästään kehonpainotreeni - valmennus.
Mitä valmennus sisältää?


2 x treeniohjelmat 8 viikoksi ( treenit 3-5 krt / vko )
Kattava ruokavalio-ohjelma 
Monipuolinen kehonhuolto-ohjelma
Kattava reseptikirja
Viikottaiset live-videot
Suljettu Facebook-ryhmä
Valmentajan tuki 

Eli paljon tiedossa!

Treenaamisiin! 

P.s Yli 160 osallistujaa on jo mukana ja 64 % valmennuspaikoista on täynnä.
Valmennus on myynnissä 26.8.2018 klo 23:59 saakka.

Oletko sä koskaan ollut nettivalmennuksessa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat elämän suola :)

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan